Maak offerte
Logo de Vlaamsche Spijcker

Samenzijn

Hieronder vindt u informatie met betrekking tot het het organiseren van een feestelijk samenzijn bij ons op locatie. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging waarin wij u, onder het genot van een drankje, in persoon kunnen vertellen over de mogelijkheden die wij als landelijke feestlocatie bieden. Kom langs en het voorgenieten kan direct beginnen.

Uw feest is ons feest

'De Vlaamsche Spijcker’ is een bijzonder charmante locatie om uw vrienden en familie samen te laten komen. Samen te laten zijn. Te laten genieten van een inspirerende omgeving op een locatie met een verhaal. Een locatie waar het gevoel centraal staat. Uw feest is dan ook net zo goed ons feest. Wij zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. U vertelt het vervolgens voort. Afgesproken?

De klant is koning... in ieder geval zolang deze zich hoffelijk gedraagt.

Wij zijn van mening dat service nog altijd ondergewaardeerd wordt. Het is onze passie om u een service te laten ervaren die telkens weer doet verrassen. U een service te verlenen die verder gaat dan hetgeen u mag verwachten. Een service te verlenen die in de toekomst een nog grotere verwachting met zich meebrengt. Een service te verlenen die alleen tot stand kan komen met een perfectionistische overtuiging als vertrekpunt.

Huurprijzen

De huur van de feestlocatie is €500 (2023/2024) per dagdeel. De kosten voor een verlengd dagdeel bedragen €250 (2023/2024). De locatie wordt opgeleverd met al het meubilair dat nodig is om uw feestelijk samenzijn te kunnen laten plaatsvinden (tafels, stoelen, statafels, tafelrokken, strikken, etcetera). Indien gewenst is het mogelijk om voor een meerprijs in audiovisuele ondersteuning te voorzien of de locatie aan te kleden met verse boeketten. Wij zorgen te allen tijde voor de basis-oplevering waaronder het branden van de open haard en kaarsjes. De locatie zal geheel naar uw wens worden ingericht en aangekleed.

Keuken

In het verlengde van de Groenstraat, gelegen in de weilanden, vindt u de machinekamer van onze organisatie. Een sfeervolle productiekeuken die wij u dan ook met trots presenteren. Aan het roer van deze keuken staat chef Wadii Essakkati, culinair talent met een smaak uit duizenden.

Alles wordt in deze keuken vanaf de basis gemaakt en wij werken uitsluitend met de meest smaakvolle en verse producten uit de regio. Het gaat hier niet om de kunst van het technisch koken maar om de kunst van het met gevoel smaak maken. De kunst van het smaakvol balanceren. Op locatie bij 'De Vlaamsche Spijcker' hangt er een verfijnde maar ongedwongen sfeer, dit voeren wij dan ook op een stijlvolle wijze door in de gerechten die wij u voorschotelen. De ruimte wordt eveneens gebruikt voor tastings en proefdiners.

Evenementen

De Vlaamsche Spijcker’ organiseert op regelmatige basis eigen evenementen. Bent u gecharmeerd van onze locatie en komt u graag nog eens bij ons terug? Houdt onze agenda dan goed in de gaten. Volg ons op Instagram en Facebook en blijf te allen tijde op de hoogte van de ontwikkelingen.

Eet met je hart

'De Vlaamsche Spijcker' doneert naar aanleiding van uw bijeenkomst €10 aan stichting 'Eet met je Hart Dongen' die zich inzet voor de bestrijding van eenzaamheid onder ouderen.

Programma

Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek uw wensen met betrekking tot het programma waarna een offerte op maat zal worden opgesteld.

1

De huur van de trouwlocatie is €675 (*2021) per dagdeel. De locatie wordt opgeleverd zodat er een ceremonie voor 50 personen kan plaatsvinden (ceremonie-tafel, stoelen, sta-tafels, tafelrokken, strikken, tafeltjes, etcetera).

2

Indien gewenst is het mogelijk om voor een meerprijs stijlvolle houten witte klapstoeltjes te plaatsen. Door het plaatsen van bankjes, extra stoelen en sta-tafels kunnen eventueel meer gasten de ceremonie bijwonen.

3

Wij zorgen voor de basis oplevering waaronder het branden van de openhaard en kaarsjes. U mag de locatie geheel naar eigen wens aankleden.

4

Als bruidspaar kunt u +/- 3 uur gebruik maken van alle mooie plekjes, binnen en buiten, die onze trouwlocatie zo sfeervol en romantisch maken.

5

De gasten worden normaliter 30 minuten voorafgaand aan de huwelijksceremonie op locatie ontvangen. De ceremonie neemt een vergelijkbaar tijdbestek in beslag.

6

Na de huwelijksceremonie wordt er gebruikelijkerwijs taart aangesneden en het glas geheven op uw geluk. Het is toegestaan om zelf de bruidstaart te voorzien.

Icoon pijl naar rechts
Icoon pijl naar rechts

Koffietje?

Maak een afspraak met Kirsten voor een vrijblijvende bezichtiging en download alvast onze brochure