Logo de Vlaamsche Spijcker

Keuken

Hieronder krijgt u meer achtergrondinformatie over de keuken die wij voeren. Wij nodigen u ook hier graag uit voor een afspraak waarin wij u zullen laten proeven waar wij voor staan. Het is tevens mogelijk om deze afspraak met een bezoek aan 'De Vlaamsche Spijcker' te combineren.

Chef Wadii

Mijn naam is Wadii Essakkati en ik ben, waar mijn naam wellicht anders doet vermoeden, geboren in Friesland. Ondanks mijn roots ben ik al vanaf kind af aan ondergedompeld geweest in de Marokkaanse keuken. Mijn moeder heeft mij op jonge leeftijd de fijne kneepjes van het vak geleerd en ik heb zodoende een unieke leerschool gehad. Met de paplepel ingegeven zou je kunnen zeggen.

Koken is niet enkel mijn vak, het is wie ik ben.

Met de paplepel ingegeven

In mijn tienerjaren ben ik verhuisd naar Noord-Brabant en gaan werken bij culinair uiteenlopende horecazaken. De laatste jaren heb ik veel gewerkt voor gerenommeerde opdrachtgevers in onze hoofdstad en een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Ik heb altijd het plan gehad een carrière als chef-kok na te streven en heb mijn ogen dan ook goed de kost gegeven. Ik heb gekozen voor 'De Vlaamsche Spijcker' omdat de smaak in mijn gerechten qua verfijning overeenkomt met de verfijning die terug te vinden is in het unieke décor, alsmede in de service die u als gast toekomt. Ik kijk er naar uit om u mee te mogen gaan nemen in mijn wereld. Een bijzonder smaakvolle wereld welteverstaan.

Food + Wine menu

Download hieronder het zorgvuldig samengestelde FOOD menu. In de basis is de stijl Frans met mediterrane invloeden. Alle barbecues worden bereid vanuit een OFYR Island Corten 100-100 gestookt op hout.

No items found.

Voor 10 bereidingen van komkommer en tomaat met een schuim van Parmezaanse kaas moet u hier niet zijn. De kaart bestaat uit perfect gebalanceerd smaken en texturen zonder al te veel poespas. Gerechten die u kunt blijven eten. Gerechten waar u geen genoeg van krijgt.

Heeft u dieetwensen, intoleranties of allergieën? Geen enkel probleem. Wij zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Ook ons WINE menu kunt u hieronder downloaden. Onze wijnkenners adviseren u graag met betrekking tot wijn-spijs combinaties.

No items found.

Businesspoint

Onze productiekeuken is gevestigd op de begane grond van BusinessPoint Dongen en bevindt zich op 2 minuten afstand van 'De Vlaamsche Spijcker'. BusinessPoint heeft een inpandige bedrijfskantine die door ons bedrijf wordt gerund en biedt de mogelijkheid tot het huren van flexwerkplekken, spreekruimtes en vergaderzalen. Het is mogelijk om hier reserveringen (functies) te bespreken die indien gewenst vervolgens culinair door ons kunnen worden ingevuld. Tevens biedt BusinessPoint tot 12 personen de mogelijkheid tot private dining. Het menu wordt dan geserveerd aan een lange houten tafel in het centrum van de ruimte met uitzicht op onze sfeervolle keuken.

Het combineren van vergaderzalen bij BusinessPoint met lunches of diners bij 'De Vlaamsche Spijcker' behoort eveneens tot de mogelijkheden. U aanvraag wordt in een dergelijk geval door één contactpersoon behandeld. Voor meer informatie over flexwerken en vergaderen verwijzen wij u graag door naar www.businesspointdongen.nl.

Koffietje?

Maak een afspraak met Kirsten voor een vrijblijvende bezichtiging en download alvast onze brochure